Amazon OnePlus 5T Quiz Answers 17th November: Answer & Win OnePlus 5T

Amazon India has come up with new Quiz namely, Amazon OnePlus 5T Quiz. With this Quiz, you have to play 5 levels and needs to answer three question in each step and you can win a OnePlus 5T. Also there are total fifteen (15) prizes will be given under this contest. Whether, the prizes will be delivered on or before 10th January 2018. So scroll down and know the answers of Amazon OnePlus 5T.

How To Play Amazon OnePlus 5T Quiz?

  1. First of all, Download the Amazon App
  2. Install and open it
  3. Then Login or Signup Amazon account
  4. Now on Homepage you can see the Amazon OnePlus 5T Quiz banner 
  5. Just click on it and play the quiz
  6. That’s it. Check the Amazon OnePlus 5T Quiz answers below.

Amazon OnePlus 5T Quiz Answers:

Level 1: A New View:

1. Which of these is a new feature in the OnePlus 5T?

Answer: Amoled 18:9 inch

2. OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?

Answer: 6.01 inch

3. A pixel is the base element in measuring display resolution. The term ‘Pixel’ is short form for which of these?

Answer: Picture Element

Also Read: UMANG App Free Download Latest Version: Check EPF, Apply PAN Card

Level 2: Photography:

1. what are primary dual camera specification on one Plus 5T

Answer: 16MP+20MP

2. Which of these is NOT a setting that can be fine tuned on OnePlus 5T’s manual mode?

Answer: Lever

3.Which of these is NOT associated with a format pictures are saved in digitally?

Answer: Sunshine

Level 3: Performance

1.OnePlus 5T is powered by which processor?

Answer: Snapdragon 835

2. What are the RAM variants that the OnePlus 5T is available in?

Answer: 6GB/8GB

3.What does ROM stand for with regards to the internal memory of a smartphone?

Answer: Read only memory

Level 4: Power

1. With Dash charge, how long does it take to get a day’s power on the OnePlus 5T?

Answer: Half an hour

2. What is the battery capacity of the OnePlus 5T?

Answer: 3300 mAh

3. Which of these is NOT a type of battery?

Answer: Pima Colada

Level 5: Access

1. Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 5T. When does this sale begin?

Answer: 21st November 2017

2. Which of these phrases is associated with OnePlus?

Answer: Never Settle

3. Which of these OnePlus phones was not launched on Amazon.in?

Answer: OnePlus 11

 

Leave a Reply

Get Rs 21 On Signup & 21 Per Referral From SBI Mingle AppDownload Now